MUSEOKAUPPAPaukun Taika tuotekuva.jpg

Lapuan Taidemuseon yhteydessä toimii museokauppa Paukun Taika, joka huolehtii museon avoinnapito-, neuvonta- ja myymäläpalveluista.

 

 

 

 

Museokaupan valikoimiin kuuluvat näyttelyihin ja kulttuurikeskus Vanha Paukkuun liittyvät tuotteet. Tarjolla on useiden lapualaisten ja eteläpohjalaisten käsityöläisten valmistamia tuotteita. Paukun Taika museokaupasta voit ostaa suomalaisia matkamuistoja ja merkkituotteita sekä suomalaisten käsityöläisten valmistamia lahjatavaroita, kierrätystuotteita, koruja ja postikortteja. Museokaupasta voit hankkia myös museokortin. Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

 

Lapuan Taidemuseo, Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua, p. 044 4384 520, lapuantaidemuseo@lapua.fi.

Avoinna ti - pe 11-17, la 11-15, su - ma suljettu