09.10.2018

Lounasajan liikuntahetki
16. ja 17.10.2018

Liikuttavaa syyslomatekemistä!

Lapuan kulttuuritoimi ja liikuntatoimi tarjoavat asahi-liikuntahetken Lapuan Taidemuseolla kahtena syyslomapäivänä. Ilmaiset liikutahetket ovat avoinna kaikille. Liikuntahetket ovat klo 11-11.30.

Ohjaajana toimii liikunta- ja nuorisotoimen päällikkö Niko Savinainen.

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi-terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten suurimmat terveysongelmat: selän ja hartiaseudun vaivat, erilaiset murtumat sekä stressin aiheuttamat psyko-somaattiset ongelmat.

Asahi perustuu fysioterapian kaltaisiin liikkeisiin, jossa koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin hyödyntäen ihmisen luontaista hengitystä. Sen liikkeet ovat suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, niin että kuka tahansa voi aloittaa harjoittamaan Asahia.
(www.asahi-health.com/mita-on-asahi)

Avoinna ma - pe 11-17, la 11-15, su suljettu