Turvallisuusohjeet Lapuan Taidemuseossa koronaviruksen aikana

Lapuan Taidemuseon näyttely on avattu yleisölle 2.6.2020 alkaen.

Noudatamme avaamiskäytänteissä ja yleisötapahtumissa Museoviraston ohjeistusta, joka perustuu opetus‐ ja kulttuuriministeriön ja THL:n antamiin ohjeisiin ja suosituksiin.

Taidemuseon näyttelyyn voi kesä- ja heinäkuussa tutustua itsenäisesti ja omaan tahtiin. Lyhyt opastus on saatavilla tilauksesta enintään 10 hengen ryhmille.

Muista seurata myös Lapuan Taidemuseon somekanavia.

Seuraamme tilannetta kesän aikana ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen. Lapuan Taidemuseon aukioloajat 2.6.2020 alkaen:

• Ti–pe kello 11–17, la 11–15, su–ma suljettu. Vapaa pääsy.

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisimman turvallisen taidemuseovierailun:

• Olemme varustaneet palvelutiskin suojapleksillä.
  • Käytössäsi on käsidesiä palvelutiskillä
  • Siivousta on tehostettu, selailukappaleet ja vieraskirja on poistettu käytöstä.
  • Huolehdimme turvaväleistä. Noudatamme voimassa olevaa osallistujamääräsuositusta ja rajoitamme tarvittaessa yleisömäärää.
  • Henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä. Tavoitat heidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostitse.

Huolehdithan omalta osaltasi, että museovierailu sujuu mahdollisimman turvallisesti:

• Tule taidemuseoon vain täysin terveenä.
  • Muista pitää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Vältä kaikkien pintojen turhaa koskettelua.

Museokauppa palvelee taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti. Vältäthän tuotteiden turhaa koskettelua ja huolehdi riittävästä välimatkasta muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Maksuvälineeksi suositellaan maksukorttia.