Turvallisuusohjeet Lapuan Taidemuseossa koronaviruksen aikana

Noudatamme näyttelytoiminnassa, museo-opetuksessa ja yleisötapahtumissa Museoviraston ohjeistusta, joka perustuu opetus‐ ja kulttuuriministeriön ja THL:n antamiin ohjeisiin ja suosituksiin.

Taidemuseon näyttelyyn voi tutustua itsenäisesti ja omaan tahtiin. Lyhyt opastus on saatavilla tilauksesta.

Koululais- ja päiväkotiryhmien vierailut ovat mahdollisia ennakkoon varattuina aikoina ma-pe klo 8-16. Avoinnaoloaikojen ulkopuolella vierailu on mahdollista maanantaisin klo 8-16 ja muina arkipäivinä klo 8-11.

Museon näyttelysalissa on tilaa turvavälit mahdollistavaan työskentelyyn isommallekin ryhmälle.

Seuraamme koronavirustilannetta ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen. Lapuan Taidemuseon aukioloajat 19.9.2020 alkaen:

• Ti–pe kello 11–17, la 11–15, su–ma suljettu. Vapaa pääsy.

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisimman turvallisen taidemuseovierailun:

• Olemme varustaneet palvelutiskin suojapleksillä.
  • Käytössäsi on käsidesiä palvelutiskillä
  • Siivousta on tehostettu, selailukappaleet ja vieraskirja on poistettu käytöstä.
  • Huolehdimme turvaväleistä. Noudatamme voimassa olevaa osallistujamääräsuositusta ja rajoitamme tarvittaessa yleisömäärää.
  • Henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä. Tavoitat heidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostitse.

Huolehdithan omalta osaltasi, että museovierailu sujuu mahdollisimman turvallisesti:

• Tule taidemuseoon vain täysin terveenä.
  • Muista pitää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Vältä kaikkien pintojen turhaa koskettelua.

Museokauppa palvelee taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti. Vältäthän tuotteiden turhaa koskettelua ja huolehdi riittävästä välimatkasta muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Maksuvälineeksi suositellaan maksukorttia.