Turvallisuusohjeet Lapuan Taidemuseossa koronaviruksen aikana

Lapuan kaupungin museoiden tiedote 18.1.2021

Lapuan kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut seuraa tiiviisti Etelä-Pohjanmaan koronatilannetta ja noudattaa aluehallintoviraston, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin ja Lapuan kaupungin linjauksia ja suosituksia.

Lapuan kaupungin museoissa ja gallerioissa saa Nyrkin suosituksen mukaisesti oleskella korkeintaan kymmenen henkilöä kerrallaan yhtä tilaa kohden. Henkilörajaus on voimassa 8.2.2021 saakka .

Lapuan Taidemuseo on avoinna normaalisti.

Seuraamme koronavirustilannetta ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen. Lapuan Taidemuseon aukioloajat 3.12.2020 alkaen:

• Ti–pe kello 11–17, la 11–15, su–ma suljettu. Vapaa pääsy.

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisimman turvallisen taidemuseovierailun:

• Olemme varustaneet palvelutiskin suojapleksillä.
  • Käytössäsi on käsidesiä
  • Siivousta on tehostettu, selailukappaleet ja vieraskirja on poistettu käytöstä.
  • Huolehdimme turvaväleistä. Noudatamme voimassa olevaa osallistujamääräsuositusta (10 henkilöä) ja rajoitamme tarvittaessa yleisömäärää.
  • Henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä. Tavoitat heidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostitse.

Huolehdithan omalta osaltasi, että museovierailu sujuu mahdollisimman turvallisesti:

• Tule taidemuseoon vain täysin terveenä.
  • Muista pitää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Vältä kaikkien pintojen turhaa koskettelua.

Museokauppa palvelee taidemuseon aukioloaikojen mukaisesti. Vältäthän tuotteiden turhaa koskettelua ja huolehdi riittävästä välimatkasta muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Maksuvälineeksi suositellaan maksukorttia.